Reviews Voor Rainbow - Water-stofzuigers.be

Published Dec 21, 21
5 min read

Rainbow Stofzuiger - Huishoudelijke Apparaten Kopen - Water-stofzuigers.be

Delphin stofzuiger vs Rainbow stofzuiger: voor en nadelen Delphin stofzuiger vs Rainbow stofzuiger : Waarom is een Delphin stofzuiger beter dan een Rainbow stofzuiger? De Delphin stofzuiger is uniek in vergelijk met de Rainbow stofzuiger. De Rainbow heeft namelijk een filter, en een filter verstopt waardoor de zuigkracht verslechterd (Rainbow verdeler). Tevens heeft het filter van de Rainbow stofzuiger gaatjes, waardoor al het vieze ongezonde fijnstof uw huiskamer wordt ingeblazen.

De Delphin stofzuiger heeft een gelagerde wielbasis en elektroborstel. Dit merk je tijdens gebruik. Het is veel makkelijker om met een Delphin stofzuiger te rijden dan met een Rainbow stofzuiger. Ook wordt de Delphin als vrouwvriendelijker ervaren, omdat ze kleiner en lichter is. Garantie Ook qua garantie toornt de Delphin stofzuiger hoog boven de Rainbow stofzuiger uit.

Wij hadden in april 2010 een papiertje gekregen van een meneer en hij zei dat als we belde binnen de 5min dat we 15 blikjes cola gratis kregen. Dus wij hadden dat gedaan. Toen vroegen ze aan de telefoon of er iemand mocht langs komen om de 'nieuwe' firma voor te stellen en dan zou je de cola gratis krijgen.

Nu op 7 april 2010 kwam een meneer langs en had vanalles bij. Bleek dus dat het om een stofzuiger ging van Rainbow. Wij hebben die meneer zijn uitleg laten geven en demonstratie. Rainbow onderdelen. Toen kwam het prijskaartje; 2245 euro. Geen zorgen zei die meneer. Er zijn opties mogelijk om het af te betalen.

Rainbow Stofzuiger Service - Onderdelen, Geuren En Service - Water-stofzuigers.be

Hij zei wij werken met 2 goede banken mee en we kunnen het alleszins proberen en als dat niet word goedgekeurd dan proberen we het via de firma zelf. Wij waren dus te goedgelovig want hij zei binnen een paar dagen krijg je de papieren en dan is het in orde.

Waterstofzuigers Rainbow Specialist - Water-stofzuigers.beHyundai Rainbow Draadloze Steelstofzuiger - 100 W - Ibood ...


De tijd verstreek en na een week kregen we een factuur met het bedrag van 2245 euro met vervaldatum 18 april. Méér kregen we niet. Dus ja, dan hebben wij zelf contact opgenomen met hen via e-mail om te zeggen dat wij geen papieren hadden gekregen en dat we niet wisten of het nu in orde was of niet - Rainbow.

Rexair Rainbow Se Handleiding - Water-stofzuigers.beRainbow Benelux :: Officiële Rainbow Stofzuigers Importeur


Het was bij beide banken niet goedgekeurd. Dan zeiden ze als we 250 euro per maand betalen mochten we het toestel houden. Ik zei dat het te veel was en dan zei ze; we kunnen jullie een huurcontract aanbieden en dan is maar 150 euro. Op die moment zeiden we dat het in orde was maar er was geen huurcontract getekend.

Wij hadden dan direct een mail gestuurd dat het niet meer haalbaar was en gisteren hadden ze gebeld om te zeggen dat we geen keus hadden. Er was een aankoopcontract getekend en zij gaan dat niet zomaar verbreken en ook niet niet omdat mijn gezondheid in gevaar is. Hij moest de reden weten wat er met de gezondheid was en dan zei hij dat hij morgen gaat terugbellen om te zeggen of hij het aflossings bedrag kon verminderen maar dat hij wel een extra document gaat opstellen met een verbintenis dat als wij financieel beter zitten dat we dan verplicht een toestel moeten aankopen.

Rainbow Water Stofzuiger

Ze doen er écht alles aan om ons dat toestel aan te smeren. Wij hebben dat enkel getekend omdat die meneer uitdrukkelijk zei dat we binnen de paar dagen het antwoord zouden ontvangen maar ondertussen waren dus wel die 7 werkdagen om. Een schadevergoeding zou 15 procent bedragen dus een 336,75 euro.

Hij zei dat wij iemand moesten zoeken om dat bedrag ineens te betalen en dat het dan in orde ging zijn. Weet iemand wat wij kunnen doen ?alvast bedankt .

Verschrikkelijk toestel. Het apparaat wordt véél te duur verkocht. En dat allemaal met verkooptrucs. Als je diezelfde trucs doet met een "gewone" stofzuiger, dan bekom je dezelfde resultaten !!! Doe maar eens de proeven over met je "gewone" stofzuiger: je zal vergelijkbare resultaten hebben. Na het stofzuigen nog veel werk om het apparaat zuiver te houden.

Rainbow Stofzuiger Wisselstukken Nazareth - Water-stofzuigers.beRainbow Stofzuiger België - Water-stofzuigers.be
En als je dan denkt, voor 1 keer zal ik het eens niet verversen, want dat deed je gisteren pas, dan is de stank echt niet te harden. Er zijn twijfels over de gezondheid van het procédé (fijne waterdeeltjes, vermengd met fijne stofdeeltjes zouden terug in de lucht geblazen worden) - Rainbow stofzuiger.

U Zocht Op: Rainbow Stofzuiger Kopen - Water-stofzuigers.be

Tegenwoordig heb je al een label voor de stofuitstoot. net als het energielabel. Zorg er voor dat je een degelijke stofzuiger koopt met een goede score op de stofuitstoot, en dan heb je voor een goeie 200 euro al een héél goed toestel. Zoals altijd blijkt, trap niet in de huis-aan-huis-verkopen, meestal is hetzelfde op de markt te vinden aan 1/3e van de prijs (Rainbow onderdelen).

Geweldige stofzuiger! Én professionele en eerlijke begeleiding! Járen had ik al een Rainbow (ongeveer 20 jaar!), ondanks de grote investering. Super blij mee, maar tja, toen begaf de motor het... Dus na wat wikken en wegen - vanwege de kostprijs - tóch maar weer gekozen voor een nieuwe. Man, man, man, wat ben ik blij dat ik dát gedaan heb! En de begeleiding (zelfs op afstand) omdat er toch nog nieuwe "handelingen" zijn, is super! Voor mij: een "top"-toestel! Ik wil hem niet meer kwijt! Zuigen zónder dat er stof wordt rond gespoten, de "klopper" die onze matten, matrassen, zetelkussens, enz mooi stofvrij maakt...

Maak een account aan of Meld je aan Heb je al een account ? Meld je aan Account aangemaakt Je account werd succesvol aangemaakt. We hebben een e-mail verstuurd naar met daarin een activatielink. Klik op deze link om je account te activeren. Bevestig je e-mailadres Om je aan te melden via Facebook, dien je enkel nog je e-mailadres te bevestigen.

Klik op deze link om de aanmelding te voltooien. Uw account is nu actief ! Uw account is nu actief. Je kan nu nieuwe zoekertjes toevoegen en berichten versturen naar andere gebruikers. Er deed zich een fout voor Er deed zich een fout voor bij het aanmaken van uw account.

More from Shoppen, Design, Lifestyle

Navigation

Home